Laminam ® Eigenschappen

Chemisch bestendige

Laminam ® is bestand tegen organische en anorganische oplosmiddelen. Ontsmettingsmiddelen en schoonmaakmiddelen die het oppervlak niet beschadigen. Het kan gemakkelijk worden gereinigd en de oppervlakte-eigenschappen blijven behouden. De enige stof die Laminam ® kan schaden, is fluorwaterstofzuur.

 

Hygiënisch Laminam ® is volledig voedsel veilig omdat geen stoffen uit het materiaal verdampen. vervuiling, bacteriën en schimmels kunnen niet doordringen in het oppervlak. Makkelijk schoon te maken, Laminam ® is eenvoudig te reinigen met de gangbare huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

 

Brandveilig Laminam ® is gemaakt van 100% niet-organische materialen en is geclassificeerd als niet-brandbaar materiaal. In geval van brand ontwikkelde Laminam ® noch rook noch komen er giftige stoffen vrij.

 

Hittebestendige Laminam ® is ook bij belasten van warmte vormvast. Laminam ® is vorstbestendig en wordt gebruikt in alle atmosferische en klimatologische omstandigheden, Laminam ® absorbeert vrijwel geen vocht (coëfficiënt dichtbij 0). Krasbestendig Laminam ® heeft een slijtvast en absoluut krasbestendig porselein oppervlak,waardoor de eigenschappen onveranderd blijven, zelfs na intensief gebruik en regelmatig reinigen.

 

UV-bestendig Laminam ® bevat geen organische pigmenten bevat en dus absoluut UV-bestendig.

 

Slagvastheid Laminam ® heeft een hoge breeksterkte.

 

Milieuvriendelijk en recyclebaar Laminam ® is een honderd procent natuurlijk product en is vervaardigd uit dezelfde grondstoffen als conventionele porselein. vervuiled niet het milieu en kan gemakkelijk worden gebroken en gerecycleerd voor andere productieprocessen.

 

Veelzijdig Laminam ® porselein en keramiek kan worden gelijmd op een verscheidenheid ondergrond, kan worden gesneden en gepolijst met een hoge nauwkeurigheid in een verscheidenheid van formaten die aan verschillende eisen van het project kunnen voldoen.

 

 

GIC, een sterke partner in decoratief glas

 

Naast de bekende over het gehele oppervlak gesatineerd glas in de kleuren wit, extra wit, grijs, groen, blauw, brons, zwart en roze, zijn er tal van decoratieve glazen. In MADRAS ® decoratief glas de oude kunst van geëtst glas gebruikt.

 

meer ...

 

Openingstijden:

Importeur Madras ® voor de Benelux

info@glasinkoopcooperatie.nl