U bent hier: Startpagina » Laminam ®

Laminam ® porseleinen keramische platen

Laminam ® is een keramische plaat met een dikte van slechts 3 mm en een afmeting van 1000 x 3000 mm. Het is een revolutionair product. Harder dan graniet, lichter dan aluminium, flexibel en kan verder worden verwerkt met dezelfde technieken die in het glas en natuursteen voor verwerking van toepassing zijn.

De bijzondere eigenschappen Laminam ® zijn het resultaat van een innovatief productieproces, een zorgvuldige selectie van de grondstoffen en een revolutionaire compressietechnologie. Laminam ® is een uiterst veelzijdig materiaal voor mij een uitstekende oppervlaktekwaliteit dat de creativiteit van de ontwerpers en architecten onbegrensde mogelijkheden voor een verscheidenheid aan producten en projecten geeft.

 

 

Nu ook bij ons verkrijgbaar met allerlei bewerkingen , zoals boren, randafwerking, frezen en boren, etc.

GIC, een sterke partner in decoratief glas

 

Naast de bekende over het gehele oppervlak gesatineerd glas in de kleuren wit, extra wit, grijs, groen, blauw, brons, zwart en roze, zijn er tal van decoratieve glazen. In MADRAS ® decoratief glas de oude kunst van geëtst glas gebruikt.

 

meer ...

 

Openingstijden:

Importeur Madras ® voor de Benelux

Dankzij de kenmerken Laminam ® is het ideale materiaal met hoge slijtvastheid, eenvoudige verwerking en hoog gekwalificeerd materiaal en veelzijdige toepassing zowel binnen als buiten.

Laminam ® is chemisch bestendig, hygiënisch, brandwerend, vorstbestendig, krasvast, UV-bestendig, slagvast, sterk en milieuvriendelijk.

 

 

info@glasinkoopcooperatie.nl